Bij het verkopen van uw woning zonder makelaar bent u de enige die actie kan en moet ondernemen om kijkers aan te trekken. Geen kijkers betekent geen kopers.
Woningzoekers kunnen niet via het portfolio van een makelaar ook uw woning tegenkomen of er op worden gewezen dat uw aanbod goed bij de woonwensen past. U moet zelf zorgen dat uw woning interessanter is dan die van uw concurrenten.

Breng het verhaal van uw huis in beeld

De meeste woningpresentaties bestaan vooral uit foto’s van meubilair, stukjes vertrek die misschien wel of niet bij elkaar horen en de belangrijkste kenmerken uit de beschrijving ontbreken vaak.
De rondleiding begint al meteen op internet en de kijker wil zonder gedoe of gepuzzel kunnen beoordelen of uw woning aan de wensen en eisen voldoet. En dat gaat heel snel, er is tenslotte keus genoeg.

Met een echt goede presentatie bereikt u:

  • Betere prijs-/kwaliteitsverhouding
  • Voordeel t.o.v. concurrenten door aantrekkelijke sfeer en inzicht in de woning
  • Bezichtigingen van woningzoekers die echt interesse in uw woning hebben

 

 

Een gespecialiseerde vastgoedfotograaf helpt u het verhaal van uw woning te vertellen en zo de juiste kijkers aan te trekken. Voor een mogelijke koper zich meldt moet die enthousiast worden van de foto’s. Die moeten de juiste sfeer, praktische informatie en een realistisch inzicht geven.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 255 279 19