Met betere en meer gebruiksvriendelijke presentaties onderscheidt u zich meteen van uw concurrentie en wordt het wel erg interessant om de rest van uw portfolio ook te bekijken. Uw aanbod ziet er voor het zelfde geld veel aantrekkelijker uit en met zo’n verzorgde en professionele uitstraling trekt u kopers en verkopers aan die daar veel waarde aan hechten.

Laat beelden spreken

Woningzoekers houden niet van puzzelen, die willen zo snel mogelijk weten wat ze kunnen verwachten en zien of de woning aansluit bij de nieuwe woonwensen en -eisen. In de praktijk zien we vooral veel foto’s van meubilair, stukjes vertrek die misschien wel of niet bij elkaar horen en ontbreken de belangrijkste kenmerken uit de beschrijving. De woningzoeker is niet overtuigd, die kijkt nog even verder, er is keus genoeg.

Met echt goede presentaties bereikt u:

  • Meer inzicht in de woning, kopers willen snel beoordelen welke woning wel en niet geschikt is
  • Minder zinloze bezichtigingen
  • Realistische verwachtingen bij bezichtigingen
  • Meer aandacht voor uw gehele verkoopaanbod
  • Vergelijkbare woningen uit uw portfolio zijn zeker ook de moeite waard om te bekijken
  • Met een verzorgde en professionele uitstraling scoort u bij zowel koper als verkopers

 

    

Door het kiezen van de juiste standpunten en volgorde geef ik een duidelijk overzicht. Zelfs bij een moeilijke combinatie van gekoppelde vertrekken, bijvoorbeeld een ruime living met zijkamer en (half)open keuken, zal een woningzoeker begrijpen wat een woning te bieden heeft. Dat doe ik zonder overdreven groothoeklenzen te gebruiken, de ruimte wordt op een realistische manier weergegeven zodat u niet aan potentiële kopers hoeft uit te leggen waarom het op de foto’s groter leek. Dat gaat u een hoop zinloze bezichtigingen besparen. Geïnteresseerden hoeven niet meer te zien of de woning wat voor ze is, het hoeft alleen nog bevestigd te worden. De eerste rondleiding hebben ze op internet al gehad.
Vanaf € 195,- inclusief BTW kunt u potentiële kopers aantrekken met een verkooppresentatie die op een inzichtelijke en realistische manier het complete verhaal van de woning vertelt.

Uiteraard kunnen er ook 360 gradenfoto's worden gemaakt, vooral nuttig voor de makelaars die hun aanbod hoger in de zoekresultaten willen hebben om de concurrentie een stapje voor te blijven. Voor € 45,- inclusief BTW maak ik een 360 gradenpanorama met dezelfde sfeervolle uitstraling als de andere foto's.

 

 

Wilt u zelf ervaren hoe echt goede woningfotografie waardevolle bezichtigingen kan opleveren? Ik denk graag met u mee.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 255 279 19