Het woningaanbod is groot en potentiële kopers bepalen heel snel of een woning ze aanspreekt. Dat doen ze vooral op basis van de foto’s, die moeten daarom inzicht geven en alle belangrijke eigenschappen duidelijk in beeld brengen. Dat is wat woningzoekers willen, begrijpen waar ze naar kijken, zonder gedoe of gepuzzel.

Laat het verhaal van een huis zien

Op basis van de foto’s wordt een beeld van de woning gevormd, bij een bezichtiging moet dat beeld worden bevestigd. Als de woning op de foto’s er veel groter of verzorgder uitzag, kun je de eerste goede indruk wel vergeten.

 

 

Door een verfijnd recept van opnametechniek en nabewerking zorg ik altijd voor een realistische weergave van de woning. Ik gebruik geen overdreven groothoeklenzen, kunstgrepen met flitslicht of het aanzetten van alle lampen op een klaarlichte dag. Ik presenteer de woning in z’n geheel en echt zoals die is, waardoor de rondleiding al direct op internet begint. Daar heb je als woningzoeker pas echt wat aan en jij als verkoper dus ook.

Om ook bij leeg staande woningen een duidelijk verhaal te kunnen vertellen is 3D-visualisatie een prima oplossing. Door de woning in 3D na te maken en een interieur toe te voegen kunnen woningzoekers net zo'n goed gevoel voor afmeting en bruikbaarheid krijgen als bij een woning die is gefotografeerd.


Meer informatie? Voor makelaars klik hier. Als particulier zelf je huis verkopen klik dan hier. Meer informatie over 3D-visualisatie vind je hier.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 255 279 19