Bij het verkopen van een woning zijn de foto’s nog steeds de belangrijkste eerste stap om potentiële kopers geïnteresseerd te krijgen. Als die een goede eerste indruk geven, wordt pas de verkooptekst gelezen en de plattegrond, of een van de andere presentatiemiddelen bekeken.

Een presentatie die verwachtingen waarmaakt

De presentatie moet een eerlijk en realistisch beeld van de woning geven. Veel woningzoekers kennen ondertussen de trucjes zoals het gebruik van een extreem wijde beeldhoek en hele lage positie van de camera. Degenen die het niet meteen doorhebben, komen er bij de bezichting achter dat de verwachtingen niet waargemaakt worden.

 

 

Mijn presentaties geven een compleet en representatief beeld van van de woning. Sfeervol, inzichtelijk en met een fijne uitstraling. De belangrijkste kenmerken van mijn presentaties die door woningzoekers, verkopers én makelaars het meest worden gewaardeerd zijn:

  • Realistische ruimtebeleving
  • Goede standpunten
  • Genoeg standpunten in de juiste volgorde (zodat ook kijkers met weinig ruimtelijk inzicht het verhaal kunnen volgen)
  • Fijne helderheid en gebalanceerde kleuren
  • Consistente uitstraling (ook bij moeilijke omstandigheden en bijvoorbeeld vervangen van witte/grijze luchten)

Door het kiezen van de juiste standpunten en volgorde geef ik een duidelijk overzicht. Zelfs bij een moeilijke combinatie van gekoppelde vertrekken zal een woningzoeker begrijpen wat een woning te bieden heeft. Dat doe ik zonder overdreven groothoeklenzen te gebruiken. De ruimte wordt op een realistische manier weergegeven, zodat u niet bij een bezichtiging hoeft uit te leggen waarom het op de foto’s groter leek. Geïnteresseerden hoeven niet meer te zien of de woning wat voor ze is, de verwachtingen hoeven alleen nog bevestigd te worden. De eerste rondleiding hebben ze op internet al gehad.

 

 

Voor wie woningzoekers meer wil bieden dan alleen foto’s kan ik de presentatie uitbreiden met:

  • Plattegronden voor Funda (opmeten en/of uitwerken)
  • 360-gradenfotografie
  • Hoogtefotografie (5-7 meter hoog)
  • Video

Uiteraard is de dienstverlening niet compleet zonder voldoende aandacht voor de opdrachtgever, de fotografie en de nabewerking. Dankzij zeer ruime kennis en ervaring kan ik de kwaliteit op een hoog niveau houden. Het hele proces, van de eerste opname tot en met de oplevering, wordt in eigen beheer uitgevoerd. Er wordt niets uitbesteed aan massaverwerkers in een goedkoop buitenland tegen de laagste prijs.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 255 279 19