De eerste kennismaking met jouw aanbod gaat steeds vaker via internet, waarbij de toekomstige klant het zonder de ervaring uit de tastbare wereld moet doen. Dat maakt het moeilijker om echt te begrijpen wat je precies aanbiedt en in te schatten of het aan de wensen en eisen voldoet. Om dat te bereiken heb je meer nodig dan een paar aardige plaatjes, daar heb je foto's voor nodig die dat unieke gevoel optimaal overbrengen en zo veel mogelijk inzicht en informatie geven. Ik maak het je doelgroep zo makkelijk mogelijk om jouw aanbod het aantrekkelijkst te vinden.

Laat mij jouw verhaal vertellen

Fotograferen is communiceren met beeld. Ik hou van heldere taal en breng de boodschap op een duidelijke manier over. De inhoud staat altijd centraal, met een passende uitstraling om de doelgroep op de juiste manier te raken.
Ik ben gespecialiseerd in woningfotografie waarbij ik zorg dat potentiële kopers zonder gepuzzel zullen begrijpen wat een woning te bieden heeft. Daarnaast vertel ik verhalen in de vorm van reportages en portretten. Reportages over bijvoorbeeld je bedrijf en producten, of een festival of feest dat je organiseert. Met mijn portretten laat ik niet alleen zien hoe je er uitziet, maar vooral wie je bent. Het liefst op een locatie die echt iets betekent voor de mensen op de foto.

Heb jij een verhaal dat verteld moet worden? Wil je bijvoorbeeld je huis verkopen? Bekijk dan mijn portfolio, daarin vind je mooie voorbeelden van zulke verhalen.
  

   

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

06 255 279 19